Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ratchet & Clank i et helt nyt eventyr til PlayStation 3

 

0
Posted 11. juli 2013 by

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) annoncerede i dag det nye, galaktiske spil i den populære spilserie med Ratchet & Clank. Ratchet & Clank: Nexus fortsætter historien fra Ratchet & Clank: A Crack in Time og er et historiebaseret platformseventyr med humor og hjerte samt selvfølgelig vanvittigt opgraderede våben, ekstreme rejser imellem planeter og helt nye verdener at udforske.

Ratchet & Clank så dagens lys i november 2002, og spilserien med dem har været en kæmpe succes – den blev hurtigt en af de mest populære titler fra SCEE til dato – som har solgt over 26 millioner eksemplarer på verdensplan.

Ratchet & Clank: Nexus danner bro imellem den klassiske Ratchet & Clank-oplevelse og det nervepirrende næste skridt i den populære spilserie, der introducerer nye spilelementer, heroiske og historiebaserede eventyr, knivskarp humor og hele det velkendte persongalleri. Men det er ikke ren afslapning. Nye steder, våben, dingenoter og fjender holder dig på tæerne i denne overjordiske spiloplevelse. Rummet er blevet farligt igen!

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment