Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Rayman Legends Challenges gratis på Nintendo e-Shop

 


0
Posted 25. april 2013 by

Rayman Legends Challenges findes nu gratis på Nintendo e-Shop. Det er en eksklusiv Wii U app der indeholder Online Challenge Mode hvor der kommer daglige og ugentlige udfordringer.

Hele spillet udkommer 29. august til Wii U™, Xbox 360 og PlayStation 3.

RL_Online_Challenges__THE_NEVERENDIG_PIT RL_Online_Challenges_LAND_OF_THE_LIVID_DEADS RL_Online_Challenges_MURFYS_DUNGEON RL_Online_Challenges_THE_INFINITE_TOWER

 

RL_SNAPSHOT_Online_Challenges_Leaderboard_Weekly_Challengers RL_SNAPSHOT_Online_Challenges_Leaderboards-My_ID RL_SNAPSHOT_Online_Challenges_Leaderboards-Top_Ten

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment