Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Razer BlackWidow Chroma V2 anmeldelse på vej

 

0
Posted 3. april 2017 by

Nu har jeg det seneste stykke tid anvendt Razer Ornata tasturet som jeg er vældig tilfreds med. Nu er top modellen Razer BlackWidow Chroma dukket op i version 2 og anmeldelsen kommer når jeg har brugt det i dagligdagen. Inden da så er her lige en enkelt lækkert detalje. Jeg har tidligere rost Razer præsentation af deres produkter. Dette er ingen undtagelse. Pakken har en løs knap som du kan prøve inden du køber. Den har den helt rigtige fornemmelse og har endda lys. Som du kan se på billederne nedenfor.

 

Når du så er træt af at lege med en så kan du pille hele tasten ud og bruge den som bling. Lidt i den nørdende ende mens stadig en detalje jeg elsker. Nu skal der skrives og games før I får den fulde anmeldelse.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment