Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

ROCCAT bliver repræsenteret i Danmark

 

0
Posted 28. november 2012 by

I Tyskland er ROCCAT kendt som producent af kvalitets tilbehør til gaming. De laver hovedtelefoner, mus, tastaturer og meget andet. ROCCAT bliver nu repræsenteret i Danmark af PR Nordic, som også dækker Finland, Norge og Sverige. Dermed bliver der support i Danmark, samtidig med at PR Nordic står for markedføring. Der bliver specielt fokus på de helt nye gaming mus Kone XTD, Kone Pure og Lua.

Direktøren for ROCCAT, René Korte udtaler: “Det nordiske marked er vigtigt for ROCCAT fordi der altid har været en store skare af gamere som også dyrker eSport.Vi støtter allerede arrangementer som DreamHack og Copenhagen Games, med Danny “Zonic” Sørensen som ROCCAT ambassadør. Vi tror at samarbejde med PR Nordic vil gøre ROCCAT mere synlig i norden.”

Stiftere af PR Nordic, Peter Jakobsen uddyber: “ROCCAT passer prefekt til det nordiske marked hvor der er meget høje krav til kvalitet og funktionalitet. Vi glæder os til et tæt samarbejde så ROCCAT bliver lige så kendt som i Tyskland.”

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment