Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

ROCCAT Isku FX Multicolor Gaming Keyboard

 

0
Posted 11. december 2012 by

Så er der igen nyt legetøj til PC gamere. Det er ROCCAT som oplyser at deres gaming tastatur Iski FX Gaming Keyboard kommer til Danmark. Det kan programmeres til 16,8 millioner farver i de hvide UV-belagte taster i seks forskellige lysstyrker. Det er specielt velegnet til “World of Tanks” fra Wargaming. Når din kampvogn bliver ramt blinker tastatur og mus rødt og hver gang en ny runde starter blinkes med hvidt lys.

Der er også de klassiske makro funktioner som f.eks. Easy-Aim hvor du med et enkelt tastetryk kan skifte DPI indstillingen på din mus så du opnår den maksimale præcision. Du holder blot en enkelt tast nede og så optimeres DPI indstilingen på din mus så du kan sigte helt præcist.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment