Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

ROCCAT Lua Tri-Button Gaming Mouse

 

0
Posted 8. december 2012 by

ROCCAT er nedkommet med en lille ny. Det blev en tre-knaps gaming mus som har fået navnet Lua. Den ligger lige godt i venstre som i højre hånd, den er med et andet ord ambidextrous. Der er syv forskellige DPI indstillinger – 250, 500, 1000, 1250, 1500, 1750 og 2000. Der findes også en special tast til at skifte mellem dine mest anvendte indstillinger af DPI. Der er også et meget præcist 2D scroll hjul og musen er med en blød overflade og No Sweat flader på siden. Den kommer til at koste omkring kr. 250,- i vejledende listepris og du kan læse mere om ROCCAT Lua Tri-Button Gaming Mouse her.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment