Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Rockstar Games præsentere ny Red Dead Redemption 2 gameplay trailer

 


0
Posted 11. august 2018 by

I denne uge fik vi endelig et nyt indblik i hvordan Rockstar Games næste store titel og efterfølger Red Dead Redemption 2, kommer til at se ud i forhold til gameplay, grafik og indhold. Dette er blot den første i en række af gameplay videoer der er på vej og vi er ekstatiske!

Red Dead Redemption 2 kommer til at byde på smukke landskaber og bunkevis af indhold. Interagere med de lokale på den gode eller ret så dårlige måde, spil noget poker med banden, gå på jagt eller gør brug af dit Dead Eye sigte system og nedlæg en hær af fjender på ingen tid. Der er så meget indhold her i den 6 minutter lange video og vi er spændte på at se mere!

Med kun få måneder tilbage inden vi selv kan indtage det vilde vesten, er der stadig meget at se frem til i form af teasers fra Rockstar Games. De efterfølgende videoer vil gå i dybden med bla. missioner, side-aktiviteter, bander, røverrier med mere.

Gameplay traileren ser fantastisk ud og Rockstar Games har bekræftet at videoen blev optaget på PS4 Pro. Både PS4 Pro og Xbox One X vil galopere ud af skærmen i 4K og HDR.

Red Dead Redemption 2 udkommer på PS4 og Xbox One d. 26 Oktober 2018.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment