Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Roste Revolution 60 på KickStarter

 

0
Posted 1. august 2013 by

I Revolution 60 er du lejemorderen Holiday der skal forhindre en alt ødelæggende atom krig i at bryde ud. Udviklerne Giant Spacekat siger selv at Revolution 60 er Mass Effect der møder Heavy Rain. Spillet er sat til at udkomme i efteråret til iOS og er lige nu på KickStarter for at hente de sidste penge til at blive færdig. Du finder det her: http://www.kickstarter.com/projects/spacekat/bring-revolution-60-to-pc-and-mac

revolution 60 01 revolution 60 02

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment