Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Rygte: 20 års jubilæum Dualshock 4 controller og headset kommer snart i handlen

 

0
Posted 29. juli 2015 by

Der er nok mange der gerne vil have fat, i den meget omtalte 20 års jubilæums udgave af Dualshock 4 controlleren til Playstation 4, og nu rygtes det på nettet at det snart er muligt.

Allerede tilbage i Juni måned, blev der annonceret at vi ville få muligheden for at få denne lækre Dualshock 4 controller, plus der også ville komme et tilsvarende headset til Playstation 4:

Indtil videre lader det til at det skulle holde stik med at det skulle udgives den 30. September, og det rygtes også at vi vil kunne forudbestille det hos Amazon, men det forudbestillings link der var, er desværre pillet ned igen.

Vi afventer, og håber snart der sker noget nyt i den sag, og at vi også vil få både headset og denne dejlige Dualshock 4 controller i lille Danmark.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment