Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Rygte: Her er udgivelses datoen til God of War

 

0
Posted 6. december 2017 by

Som mange ved, så er God of War på vej til Playstation 4. Og nu smider vi lidt vand på rygtemøllen og bringer jer dugfriske rygter om spillet.

Et billede er dukket op på nettet, og dette billede viser udgivelses datoen til God of War som kommer til Playstation 4 til næste år. Det er forumét ResetEra hvor dette billede er dukket op:

Billedet er fra den Chilenske Playstation Store dette billede er fra. Men da det ikke er bekræftet af Sony endnu, så er dette ikke andet end et rygte. Men holder rygtet kan vi alle nyde God of War på Playstation 4 den 22. Marts 2018.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment