Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Rygte: Ni no Kuni II: Revenant Kingdom udgives til Xbox One

 

Posted 17. oktober 2017 by

Hvis dette rygte holder vand, så kan Xbox One spillere nyde Ni no Kuni II: Revenant Kingdom på deres ynglings konsol.

Indtil videre er Ni no Kuni II: Revenant Kingdom kun sat til udgivelse på PC og Playstation 4. Men nu florerer et nyt rygte på nettet at spillet også skulle blive udgivet i en Xbox One version.

Rygtet startede på NeoGAF, hvor en vågen læser havde opsnappet, at Ni no Kuni II: Revenant Kingdom var en kommende Xbox One titel. Brugeren havde set det på den Spanske Amazon.

Om dette rygte er noget med hold i, kan vi ikke sige. Men hvis det er noget der holder, så melder Bandai Namco nok noget ud om det.

For dem der skal have spillet på Playstation 4 eller Xbox One, kan vi fortælle at spillet udgives den 19. Januar 2018.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)