Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Sæson pas til Assassins Creed 3 DLC

 

0
Posted 5. december 2012 by

Så er der annonceret DLC pakker til Assassins Creed 3. Den første kaldes “Hidden Secrets” og indeholder nye kostumer hvor det ene er “Captain of the Aquila” samt de tre missioner Lost Mayan Ruins, the Ghost of War og A Dangerous Secret. Det giver yderligere 4 timers underholdning.

Du kan også vælge at anskaffe Sæson passet, der udover Hidden Secrets, også giver dig alle de fire kommende pakker. Du sparer 25% i forhold til at købe hver pakke seperat. Prisen er 2400 MS matadorpenge eller ca. 175 kr. på PlayStation. Historien “The Tyranny of King Washington” udkommer i 3 episoder.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment