Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Se den nye trailer for Walt Disneys Christopher Robin

 


0
Posted 8. marts 2018 by

Walt Disney Pictures har udgivet deres første teaser trailer, for deres kommende live action film Christopher Robin.

I filmen kan vi opleve en voksen Christopher Robin, bedre kendt som Jakob i den danske version, spillet af Ewan McGregor. Det er længe siden at han var barn og var på eventyr i Hundredemeterskoven. Christopher Robin står over for svære valg i sit liv. Han er blevet gift og har børn, men det er hans karriere der er svært at håndtere. Han er blevet fantasiladt og har næsten glemt hans fantasifulde barndom. Pludselig dukker et velkendt plysset ansigt op, nemlig Peter Plys. Det er nu optil Peter Plys og co. at bringe eventyret tilbage i Christopher Robins liv.

Ewan McGregor kommer til at spille sammen med Hayley Atwell (kendt fra Marvels Agent Carter). Hun spiller Robins kone og sammen har de datteren Madelin. Stemmerne til de herlige venner fra Hundredmeterskoven inkludere Jim Cummings som Peter Plys, Chris O’Dowd som Tigerdyret, Brad Garrett som Æsel, Toby Jones som Ugle, Nick Mohammed som Grisling, Peter Capaldi som Nika Ninus, og Sophie Okonedo som Kængu.

Christopher Robin kommer i biografen d. 11 oktober 2018.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment