Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Sea of Thieves får snart lukket beta

 

0
Posted 10. januar 2018 by

Hvis du er en af dem der ser frem til Sea of Thieves udgives, så kan denne nyhed måske redde din dag.

En lukket beta er nemlig på vej til spillet. Og da den er lukket er det selvfølgelig ikke alle der har adgang til denne desværre. Hvis du skal være en del af denne lukkede beta skal du være en del af spillets insider program (hvis du er blevet medlem inden den 1. December 2017). Ellers skal du have forudbestilt spillet i udvalgte netbutikker.

Hvis du kan sige ja til en af disse ting, så sæt X i kalenderen fra den 24. Januar klokken 13.00 til og med den 29. Januar, for der kører den lukkede beta til Sea of Thieves.

Er du en af de udvalgte?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment