Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Shadow of the Tomb Raider video gør dig ét med junglen

 


0
Posted 11. august 2018 by

Eidos Montréal og Square Enix har udgivet en helt ny video af deres kommende Lara Croft eventyr Shadow of the Tomb Raider. Læs og lær junglen at kende ud og ind, så du kan få fordelen over dine fjender. Alt det fortælles der mere om i videoen.

Det er Game Director Daniel Chayer-Bisson der viser og fortæller om hvordan Lara Croft kan bruge junglen til hendes fordel. Kampen mod Trinity bliver hård og grusom, så alle knep gælder. Vi ser også hvordan Lara kan snige sig ind på intetanende fjender og bruge takedowns som et brutalt rovdyr.

Spillet er fornylig gået guld, udviklet færdig og sendt afsted til trykkeriet. Så nu kan vi kun vente i spænding!

Shadow of the Tomb Raider udkommer d. 14 September 2018 på PS4, Xbox One og PC.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment