Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Sidste DLC pakke til Call of Duty Ghosts kommer 5. august

 


0
Posted 1. august 2014 by

Nemesis er den sidste om gange DLC til Call of Duty Ghost hvor du får afslutningen på Extinction. Desuden indeholder den som forklaret i videoklippet ovenfor 4 multiplayer baner: Goldrush, Dynasty, Subzero og Showtime. Showtime er en genskabelse af den mindste Call of Duty bane nogen sinde lavet. Shipment fra CoD Modern Warfare. Denne gang er den laver som en arena lidt ude i fremtiden hvor den bruges til en sadistisk sport hvor du må dræbe.

Pakken kommer 5. august til Xbox og en måned senere til andre platforme.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment