Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

SimCity er hacket og kan spilles offline

 


0
Posted 14. marts 2013 by

Det måtte jo ske før eller siden: SimCity er blevet hacket så det kan spilles offline. Dermed er EA og Maxis i den grad taget med bukserne nede og fingrene i kagedåsen efter deres bombastiske og katagoriske udtalelser om at SimCity slet ikke ville kunne spilles offline. Det var derfor spillet hver 20. minut chekkede om du var tilkoblet EA Orgin service.

Brugeren AzzerUK har på Reddit publiceret en kommentar som forklarer hvad der er gjort og samtidig udgivet ovenstående video som viser hvordan hacket er anvendt i SimCity. Dermed viser det sig også, at et af de kritik punkter der er rejst fra brugerne, nemlig at byggeområderne er meget små, også er en kunstig sat grænse. AzzerUK har endda rettet fejlen i optællingen af indbyggere i SimCity.

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment