Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Sly Cooper bliver TV stjerne

 

0
Posted 18. juni 2017 by

Mange gamere kan med sikkerhed huske Sly Cooper som var stjernen i Sly Raccoon spillene med start på Playstation 2.

Nu er det offentliggjort at Sly Cooper får sin helt egen TV serie. Der har før været snak om en film med Sly Cooper, men nu har Sony bekræftet at det bliver en TV serie vi får glæde af.

Det bliver i samarbejde med produktionsselskabet Technicolor Animation, hvor Sony vil skabe en ny karriere for Sly Cooper. Der er ikke sluppet mere ud om TV serien, så vi kan desværre ikke fortælle meget mere end det vi har gjort nu. Men I kan til slut få denne udtalelse fra Technicolor Animation:

There is no doubt that teenagers will be happy to rediscover their beloved game as a series, while younger kids will be charmed by the debonair raccoon and his exciting universe

Vi vil se frem til at kunne fortælle mere om Sly Cooper TV serien.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment