Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Space Hulk udkommer i august på Steam

 

0
Posted 29. juli 2013 by

Danske Full Control udgiver 15. august Space Hulk der bliver det første spil i over 17 år der bliver udgivet til både PC, Mac og senere på året iPad. Det er det klassiske Games Workshop brædtspil, og bliver bygget på samme tur system. Single-player er designet omkring Sin of Damnation hvor du deltager i Blood Angels kamp mod Genestealers.

Spillet kan forudbestilles på Steam, der også giver et Genestealer skin til single-player og en personlig banner til multi-player. Du finder det via dette link: http://www.spacehulk-game.com/ og kan læse mere på spillets hjemmeside: http://www.spacehulk-game.com/

Vi siger tillykke til Full Control’ og Thomas Hentschel Lund med den lille ny, og ser frem til Jagged Alliance.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment