Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Space Hulk udkommer i august på Steam

 

0
Posted 29. juli 2013 by

Danske Full Control udgiver 15. august Space Hulk der bliver det første spil i over 17 år der bliver udgivet til både PC, Mac og senere på året iPad. Det er det klassiske Games Workshop brædtspil, og bliver bygget på samme tur system. Single-player er designet omkring Sin of Damnation hvor du deltager i Blood Angels kamp mod Genestealers.

Spillet kan forudbestilles på Steam, der også giver et Genestealer skin til single-player og en personlig banner til multi-player. Du finder det via dette link: http://www.spacehulk-game.com/ og kan læse mere på spillets hjemmeside: http://www.spacehulk-game.com/

Vi siger tillykke til Full Control’ og Thomas Hentschel Lund med den lille ny, og ser frem til Jagged Alliance.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 Comments



Be the first to comment!


You must log in to post a comment