Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Spil som Kaos med Skylanders: Trap Team Dark Edition

 

0
Posted 22. juli 2014 by

Activision har annonceret at der kommer en Skylanders: Trap Team Dark Edition Starter Pack. Den indeholder bl.a. en speciel Ultimate Kaos Trap der er større end den almindelige fælde. Den kan benyttes til at fange den lille snotforkælede skurk Kaos. Det giver så mulighed for at spille som Kaos. Der er også special udgaver af Snap Shot, Wildfire og Food Fight figurerne sammen med samlekort. Trap Team rammer i starten af oktober.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment