Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Splinter Cell Blacklist Wii U trailer med drone

 


0
Posted 23. april 2013 by

Ubisoft har tidligere bekræftet at Splinter Cell Blacklist udkommer til Wii U, og nu er der så både en trailer og et par billeder der viser en ekstra muligheder Wii U kontrolleren giver. Ubisoft har tidligere vist god anvendelse af Wii U med ZombieU og Splinter Cell bliver ingen undtagelse. Jeg ser specielt frem til at benytte dronen som min forlængede arm. Den er jo næsten som at være amerikansk præsident.

130410_3pmCET_SCBL_WiiU_Screenshot_02 130410_3pmCET_SCBL_WiiU_Screenshot_01

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment