Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Steam Box rykker tættere på

 

0
Posted 14. december 2012 by

Butikken og servicen Steam har mere end 40 millioner brugere og er dermed den suverænt største online tjeneste når det drejer sig om spil. Lige siden Microsoft annoncerede, at det alene bliver muligt at integrerer mange af de spændende faciliteter med Microsoft’s egen butik, har Valve arbejdet på at flytte sig væk fra Windows som platform.

Big Picture

Siden Value gik i luften med en Linux version af Steam har rygterne om en Steam Box, altså en ny konsol til Steam, floreret på Internettet. Det næste trin i at sikre du kan anvende Steam på et TV i stuen er Big Picture grænsefladen. Den er nu gået i beta og det viser at de etablerede konsoller skal tage sig i agt. Selvom der endnu ikke er noget officielt fra Valve så er meldingen, at hvis det er nødvendigt at gå ind i hardware markedet for at sikre Steam så vil det ske. Valve har allerede et meget spændende patent på en modulær kontroller som brugeren skal kan ændre opsætning og udseende på, så tanken er nærliggende.

Unikt “tastatur”

Valve viser også at deres Big Picture grænseflade er optimeret til en kontroller ved bl.a. at opfinde en unik og effektiv måde at skrive tekst med en kontroller. Både på Xbox 360 og PlayStation er det tydeligt at der ikke er brugt meget energi på at skabe en oplevelse som er enkel for brugeren. Valve har skabt et hjul hvor du anvender fire knapper til at vælge bogstaverne. Det er så simpelt og intuitivt at det kan undre at ingen har fundet på det noget før. Måske skal mit næste hobby project være at lave en lille simpel Linux baseret PC så jeg kan sidde og spille billige kvalitetsspil på mit TV i stuen. Valve og Steam viser en vej som ingen af de traditionelle konsoller eller producenter går.

Og så er er jo også Ouya. Gad vide om Valve arbejder sammen med dem?

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment