Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

SteelSeries afslører imponerende nye hovedbånd til Arctis-serien

 

0
Posted 20. marts 2017 by

SteelSeries lancerer en iøjnefaldende ny serie af hovedbånd til Arctis-serien af gamingheadset. I samarbejde med kunstnere og designere sætter SteelSeries nu en fed streg under Arctis’ skelsættende design med en komplet serie af unikke hovedbånd med kraftige farver mønstre inspireret af gaming.

“De nye Arctis-hovedbånd er en fusion af det kunstneriske talent inden for spildesign og passionen fra gadekunstnere. De er skabt i samarbejde med verdenskendte kunstnere, og ud over at cementere Arctis-seriens status som markedets flotteste headset, fungerer de som vores fælles, unikke udtryk for den smukke kultur, der omgiver gaming” fortæller Ehtisham Rabbani, administrerende direktør for SteelSeries.

Artist Series

De unikke hovedbånd i Artist Series-kollektionen er skabt i samarbejde med de anerkendte kunstnere Lauren Asta og ThankYouX.

Lauren Astas imponerende vægmalerier er inspirerede af kulturen i San Fransisco og Chicago, og hendes Artist Series-hovedbånd er hendes kærlighedserklæring til gaming-fællesskabet.

ThankYouX er et kendt navn på Los Angeles’ gader takket være hans farverige og unikke stencil-sprøjtemalerier. Hans Artist Series-hovedbånd er direkte inspireret af Arctis-seriens headset.

Stem på din favorit

SteelSeries har også slået sig sammen med udvalgte kunstnere fra Design by Humans og skabt en eksklusiv serie af hovedbånd inspireret af gaming og gamingkultur som helhed. Resultatet er 9 unikke design, og gamere kan selv vælge, hvilket design der skal udgives som det næste, ved at afgive deres stemme på: https://steelseries.com/headbandvote

SteelSeries’ egne designere har desuden kreeret en serie bestående af tre modeller med unikke farver: Glacier, Solar og Winter Night samt en serie med tre unikke mønstre: Crushed Snow, Crushed Dawn og Crushed Dusk.

De nye Arctis-hovedbånd kan nu købes på https://steelseries.com til $14.99

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment