Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

SteelSeries lancerer Arctis 3 Bluetooth

 

0
Posted 7. november 2017 by

SteelSeries har netop lanceret et nyt Bluetooth headset til den krævende gamer på konsol.

Det nye SteelSeries headset vil sætte nye standarder, for dette headset henvender sig til dem der spiller på de nyeste konsoller. Vi deler hermed den officielle pressemeddelelse:

SteelSeries’ nye headset giver dig frihed til at bruge din yndlingsapp til chat via Bluetooth – fx Discord eller Skype – samtidig med at du spiller på din PS4, Xbox One eller Nintendo Switch

SteelSeries føjer et nyt headset til sin prisvindende Arctis-serie: Arctis 3 Bluetooth gør det muligt at modtage lyd fra Bluetooth-kilder og kabelforbindelsen på samme tid. Du får altså det bedste fra begge verdener –Bluetooth-chat via Discord, Skype eller en helt tredje app på din Android- eller iOS-enhed mens du gamer på din konsol, pc, Mac eller mobilenhed.

“Normalt er du nødt til at vælge mellem lyd via Bluetooth eller kabelforbindelsen – Arctis 3 Bluetooth er det første headset, der giver muligheden for lyd via begge på samme tid. Dermed er headsettet ideelt til Nintendo Switch – det tilsluttes som sædvanlig til Nintendo Switch via kabel, mens lyden sendes via Bluetooth til og fra Nintendo Switch Online-appen på din smartphone eller tablet. Og fordi du har frihed til at vælge chat-app, er Arctis 3 Bluetooth ikke bare ideelt til Nintendo Switch, men til alle platforme” fortæller Brian Fallon, SteelSeries Audio Category Manager.

Arctis 3 Bluetooth bruger de samme højttalerenheder med lav forvrængning som resten af Arctis-serien samt den fremragende SteelSeries ClearCast – en støjreducerende tovejs-gamingmikrofon der kan skjules i headsettet. Det skisports-inspirerede ophængningsdesign samt AirWeave-ørepuderne sikrer desuden, at Arctis 3 Bluetooth har både et moderne look og er behageligt at bruge i lang tid.

Personlige lydprofiler via SteelSeries Engine-softwaren, muligheden for at frakoble og skifte kablet samt jackstikket til deling af lyden fra headsettet gør Arctis 3 Bluetooth til markedets mest fleksible headset til gaming på tværs af platforme.

Arctis 3 Bluetooth kan nu købes på SteelSeries hjemmeside til 1149 kroner.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment