Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

SteelSeries lancerer gaming-tastaturet Apex 150

 

0
Posted 9. oktober 2017 by

Apex 150 anvender SteelSeries’ nye membrankontakter, der har et vandtæt design og RGB-belysning med fem zoner

I dag annoncerede SteelSeries gaming-tastaturet APEX 150, som giver spillerne solidt design og avancerede funktioner til en overkommelig pris. Apex 150 introducerer SteelSeries’ nye membrankontakter, der giver ultra responsive og lydløse tastetryk med en holdbarhed på 20 millioner anslag (garanteret) i et vandtæt design.

Tastaturet anvender også RGB-belysning i fem zoner, der kan programmeres med SteelSeries Engine-softwaren, og som er kompatibelt med SteelSeries-apperne, såsom Discord, PrismSync og Audio Visualizer.

Flere oplysninger

Apex 150 anvender programmerbare taster med avanceret anti-ghosting og byder på 24 tasters rollover, der sikrer en hurtig og præcis spiloplevelse. Tasterne er designet til at reagere lynhurtigt – spændingsmembranen aktiverer tasten øjeblikkeligt, når du trykker, og giver en en taktil og lydsvag oplevelse. Kontakterne anvendes eksklusivt af SteelSeries.

SteelSeries Engine understøtter nu chat-meddelelser i samarbejde med Discord. Denne funktion, der er introduceret med Apex M750, giver dig chat-meddelelser i realtid fra Discord og kan synkroniseres med SteelSeries’ andre produkter med lys i. Streamere, gamere og e-sportsudøvere kan konfigurere lyset i det nye Apex 150-tastatur til f.eks. at illustrere, at der er nye meddelelser, om lyden er slået fra og meget mere.

Ud over integration med Discord omfatter SteelSeries Engine også andre apps, såsom Audio Visualizer, GameSense og PrismSync. Audio Visualizer synkroniserer lyset på Apex 150 (og alle SteelSeries-produkter med lys) med en hvilken som helst slags musik eller spilleliste efter brugerens valg. GameSense-belysningen reagerer på begivenheder i spillet, såsom mangel på ammunition, energi, drab, penge og nedkølnings-timere. PrismSync synkroniser lyseffekter med forskellige farver mellem dit Apex 150-tastatur og dine SteelSeries-enheder, der understøtter Prism.

Pris og tilgængelighed

APEX 150 kan købes nu på SteelSeries.com for 549,- kr.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment