Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Stor opdatering til Hawken i dag

 

0
Posted 18. april 2013 by

Der kommer i dag en større opdatering til Hawken, med bl.a. en ny bane og en helt ny mech kaldet Technician. Det er den på billedet ovenfor. Der er selvfølgelig fejlrettelser og generelle opdatering hvor den største nyhed er banen “Front Line”. Det er en stor bane hvor alle spiltyperne Deathmatch, Team Deathmatch, Missile Assault og Siege kan bruges. Billederne nedenfor er fra Front Line.

hawken Frontline3 hawken Frontline4 hawken Frontline5 hawken Frontline6

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment