Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Succes på et hidtil uset niveau

 

0
Posted 16. oktober 2012 by

Med en placering som nummer 1 i 25 lande og over 1.000.000 downloads på kun tre dage, skaber skærmtrolden Hugo nye højder for dansk mobilspil.

Spillet Hugo Troll Race er den største satsning produceret af danske Krea Medie. Det er fyldt til randen med nye spændende features og er et ægte nutidigt action spil. Ved lanceringen i sommer nåede Hugo Troll Race at komme direkte ind på første pladsen på Appels iTunes Store, både i og uden for Norden. Mobilspillet kombinerer spillestilen fra dens forgænger ”Hugo Retro Mania”, med den populære autorun-genre. Den seneste massive interesse skyldes at Krea Medie har opdateret Hugo Troll Race på det tekniske samt udvidet spillet med et flot nyt jungle tema og tilmed gjort det helt gratis at downloade.

Du kan læse vores anmeldelse af Hugo Troll Race her,

 

Den seneste version af Hugo Troll Race kan findes på Appels iTunes Store her:
Hugo iPhone: http://itunes.apple.com/dk/app/hugo-troll-race/id536547718?l=da&ls=1&mt=8
Hugo HD iPad: http://itunes.apple.com/dk/app/hugo-troll-race-hd/id536553921?l=da&ls=1&mt=8

 

Hugo Troll Race
Hugo, verdens mest berømte trold, er tilbage på banen! Efterfølgeren til succesen Hugo Retro Mania – valgt som årets App 2011 af Free App A Day – Hugo er tilbage og klar til sit livs køretur. Genoplev det meget populære Hugo togspil, der blev vist i hele verden i 90’erne og set af mere end 400 millioner om ugen! Denne gang med fantastisk 3D-grafik, flere tip til, hvordan du spiller og masser af nye og spændende funktioner. Følg med Hugo, når han stiger op i sin trolley, mens hans ærkefjender, den onde heks Afskylia og hendes håndlangere, ånder ham i nakken. Kvikke reaktioner og en hurtig hjerne er dine våben til at klare forhindringer, modkørende tog og onde fjender.

– Klassisk Hugo togundvigelsesspil
– Hop, spring til side og vip for at undgå forhindringer og modkørende tog
– Slip fra den onde heks Afskylia og hendes håndlangere, Don Croco og Mexi Croco
– Behersk swipe og vippeknapper til perfektion
– Saml tonsvis af guld
– Hold dig på sporet og bliv belønnet med kæmpescore og bedrifter, der ændrer dit liv
– Flot 3D-grafik
– Bonusspil på lykkehjulet
– Problemfrit samspil med Game Center – se hvor godt dine venner har klaret det og slå dem!
– Seks permanente opgraderinger og mange ting i butikken
– Trolleyworkshop – byg din egen trolley fra dele, du låser op
– Eventyr gennem fem forskellige landskaber

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment