Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Tamagotchién vender tilbage

 


0
Posted 16. april 2017 by

Dem som var unge i 90érne kan uden tvivl nikke genkendende til at Tamagotchién var en ret stor dille. Nu ser det ud til den lille digitale trend måske er på vej tilbage.

Bandai Namco har nemlig re-lanceret deres Tamagotchi, og den minder ret meget om den vi kender, og kan det samme. Af en eller anden grund har man så valgt at den skal have mindre skærm, og det er jo ikke den tendens vi har i 2017. Først og fremmest er det selvfølgelig i Japan de får æren af den lille digitale fætter.

I kan se en trailer til den kommende Tamagotchi i toppen af nyheden her. Den er dog på Japansk. Men derfor kan man jo godt se den lille nye an en gang, og se hvad vi har i vente.

Vil du købe Tamagotchi hvis den kommer til Europa?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment