Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Tegn Raiden fra MGS sammen med Yoji Shinkawa

 

0
Posted 19. februar 2013 by

KONAMI har på web siden http://artstudio.metalgearsolid.com/ lavet et digitalt lærred eller “Digital Drawing Board” hvor du kan tegne online og se andres keationer mens de skabes. Det sker i anledningen af 25 år jubilæet for Metal Gear serien og giver alle mulighed for at anvende de samme værktøjer som Yoji Shinkawa, der er manden bag det grafiske udstryk. Det er selvfølge en konkurrence hvor Shinkawa-san, vælger de bedste som også får præmier.

Du får mulighed for at deltage i følgende kategorier:

18 til 24 februar skal der tegnes billeder af Raiden

25 februar til 17 marts skal der tegnes billeder af Mechs og køretøjer

18 marts til 7 april skal der tegnes billeder af Snake

8 april til 28 april skal der tegnes kvindelige figurer

29 april til 12 maj skal der tegnes mandlige figurer

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment