Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth gratis mobil spil

 

0
Posted 8. november 2012 by

The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth er et gratis mobil spil hvor du får mulighed for at skabe dit eget kongerige baseret på den kommende Peter Jackson film om Hobitten. Det er en trilogi bygget over J.R.R. Tolkiens historier, hvor den første film er The Hobbit: An Unexpected Journey.

Udvikleren er Kabam, som sammen med New Line Cinema og MGM (Metro-Goldwyn-Mayer Pictures) har lavet spillet. Dermed har du mulighed for at tage Hobitten og J.R.R. Tokliens fantastisk univers, filmatiseret af Peter Jackson, med i lommen i form af et strategi spil. Du kan hente spillet på iTunes og på Google Play Store. Nedenfor har vi et link til iTunes.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment