Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

The Legend of Legacy vil blive udgivet i Europa i 2016 til Nintendo 3DS

 


0
Posted 29. juli 2015 by

Det er ikke så længe siden vi fik The Legend of Legacy annonceret til Nintendo 3DS, men denne gang var det “kun” annonceret til USA, men nu er der godt nyt til os her i Europa.

For FuRyu som står bag spillet, har nemlig meldt ud, at vi vil få The Legend of Legacy til Europa i vinteren 2016.

Vi har ikke fået nogen officiel engelsk trailer, men hvis i kigger i toppen af nyheden, vil i se en developer demo, som for nylig er blevet frigivet. Og denne video, den giver ret god indblik i hvad spillet står for, og der er også en del gameplay fra spillet, så den er klart et kig værd

Så nu kan vi desværre ikke gøre andet, end at sætte os tilbage, og vente til vinteren 2016, hvor The Legend of Legacy udgives til Nintendo 3DS i Danmark.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment