Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

THQ går på røven

 

0
Posted 20. december 2012 by

THQ har længe haft finansielle udfordringer og har siden november søgt efter en kapitalstærk partner. THQ har indgivet konkursbegæring, kaldet Chapter 11 i USA, for at kunne reoganiserer. Det betyder i praksis at en række kreditorer mister deres tilgodehavener mens de sunde dele sælges til kapitalfonden Clearlake Capital Group.

THQ forstætter med at udvikle de aktuelle titler: Company of Heroes 2, Metro: Last Light og South Park: The Stick of Truth i deres studier Relic, THQ Montreal, Vigil og Volition. THQ oplyser selv at alle ansatte møder normalt på arbejde og alle tidsplaner bliver overholdt.

 

Comments

comments


THQ

Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment