Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Tidlig video af Halo 5 på Xbox 720

 


0
Posted 27. december 2012 by

Der er ikke nogen tvivl om at 2013 bliver et spændende år hvor vi alle ser frem til nye konsoller og endnu bedre spil. Aktuelt er der kommet overstående video som påstår “at være en tidlig version af Halo 5 på Xbox 720”. Jeg synes det ser utroligt naturtro ud og virker nærmest som skuespillere klædt ud i Halo udstyr. Når du har set video’en så kan du herunder finde ekstra materiale.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment