Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Trailer: Carrier Command – Gaea Mission

 


0
Posted 19. september 2012 by

 
Nyhed
 
 

carrier command 00

 

Det er sikkert kun mig som husker den klassiske titel Carrier Command fra midt 80’erne, som var et af de første spil som kombinerede strategi med simulation. Det udkommer i næste uge til både pc og Xbox 360 og i den anledning har Bohemia Interactive og Mastertronic lavet en ny trailer som viser gameplay fra xbox 360 udgaven. Det bliver en kombination af første og tredje person, sammen med strategi elementer som rammer os 28. september.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment