Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Tre nye “Shiny” Pokémon på vej

 

0
Posted 27. august 2013 by

 
Nyhed
 
 

Hvis du er den glade ejer af enten Pokémon Black, White, Black Version 2 eller White Version 2, så varer det ikke længe før du får chancen for at få fingre i tre nye special udgaver af Pokémon til samlingen.

Du skal besøge GameStop eller Toys’R’Us for at indløse disse Pokémon, og det vil selvfølgelig være i begrænsede perioder. De er som følger:

  • 30. august til 12. september: Dialga
  • 13. september til 26. september: Palkia
  • 27. september til 11. oktober: Giratina

Så tag din 3DS eller DS med dit/dine Pokémon spil med et klargjort Pokédex for at hente dine nye specielle Pokémon. Har du mere end 11 Wonder Cards kan du ikke tage imod de nye figurer, men Wonder Cards kan slettes.

Disse Pokémon var frontfigur på følgende spil: Diamond, Pearl og Platinum udgaverne, dog ikke i denne nye special udgave som skulle være ekstra skinnende.

Kilde; pressemeddelse

Comments

comments


Lea Sumner Bertelsen

 
Jeg spiller mange af de nye spil over et bredt spektrum af genrer, men vi har alle vores foretrukne. For mig er nostalgien hos platformers, men jeg er også bilelsker og jeg kan ikke stå for en god fortalt historie. Jeg håber du har nydt læsningen af ovenstående, har du kommentarer er du mere end velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet forneden eller via mail.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment