Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Uendelige ressourcer i Dead Space 3

 


0
Posted 9. februar 2013 by

Har du svært ved at komme igennem Dead Space 3? Mangler du lige lidt udstyr? EA har fortalt Forbes at fejlen som giver uendelige ressourcer i Dead Space 3 ikke bliver rettet. Derfor iler vi med en video der viser hvor du med ganske lidt tålmodighed kan bliver ved med at samle til bunke.

Der er ikke meget spoiler ved at fortælle at det foregår i Kapitel 8, hvor du er havareret på isplaneten Tao Volantis. Du vælger blot kapitel 8 og løber igennem de første 5 minutter til du komme til de konstruktioner som minder om rør. Glitchen findes lige efter du har er gået gennem det rør hvor du bliver angrebet af et kæmpe uhyrer. Du kan ikke undgå at komme igennem en rød container hvor du skal starte en generator. Du skal vende om når du er på modsatte side og så er det bare at gå ind og ud af døren mens du samler ressourcer.

Så skulle du let kunne klarer at få afslutningen på Halo sagaen, undskyld Dead Space 3. God fornøjelse.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment