Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Ugens udvalgte OUYA spil

 


0
Posted 30. juli 2013 by

Selvom OUYA  kun har været på tilgængelig i lidt over en måned så er der masser af spil. Vi har samlet 4 i denne uge i forskellige genrer. Det er udgivelserne Puddle, Striker Soccer Eurocup, Shadowgun og No Gravity.

 

Puddle

Du kan se et videoklip med Puddle ovenfor. Det er et fysik opgave spil med væsker. Utrolig simpel styring hvor du tilter skærmen til højre og venstre for at få så meget som muligt af væsken igennem en labyrint af rør.

 

Striker Soccer Eurocup

Selvom det ikke er med samme detaljering som FIFA så er Striker Soccer Eurocup et foldboldspil hvor alle kan være med. Styring er enkel og der er masser af hold og bolden er stadig rund.

 

Shadowgun

Der er utroligt mange lighedspunkter mellem Shadowgun og f.eks. spil som Gears of War. Du kæmper dig vej gennem horder af fjender og får flere og bedre våben. Det er det bedste skydespil på OUYA i øjeblikket og både lyd og grafik hænger flot sammen.

 

No Gravity

No Gravity er en klassiker blandt arcade spil. Du skal i rummet kæmpe mod fjender asteroider og alt muligt andet. Du vælger selvom det skal være i tredje eller første person når du navigerer rundt blandt stjernerner.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment