Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Ultimate Warrior som spilbar figur i WWE 2K14

 


0
Posted 15. juli 2013 by

Farverige personligheder og tørre tæsk er en stor del af WWE. Det bliver ikke meget større end Ultimate Warrior som nu er tilbage i den kommende udgivelse WWE 2K14 fra 2K Games. Hvis du forud bestiller så kan du benytte den selvudnævnte “Founding Father of Life Intensity” som spilbar figur.

Første gang han gik på scenen var i 1987 hvor ham blev kendt for sine massivt i scenesatte entre i ringen og masser af energi. Den meste kendte kamp var nok den mod Hulk Hugan i 1990 under WrestleMania VI hvor han vandt. Nu bliver han udødeliggjort i den virtuelle WWE verden fra 2K Games.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment