Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ultra Street Fighter IV annonceret – Se traileren her

 


0
Posted 15. juli 2013 by

Så er der godt nyt til alle fighting fans for i starten af 2014 udkommer Ultra Street Fighter IV. Poison, Hugo, Elena, Rolento og en helt ny hemmelig kæmper bliver en del af de 44 figurer du kan vælge imellem. Der bliver helt nye animationer og 6 nye arenaer bl.a. Pitstop 109, Cosmic Elevator og Half Pipe. Udgivelsen er baseret på fan feedback fra  Super Street Fighter IV: Arcade Edition og den motor der er anvendt i dette spil.

Har du Super Street Fighter IV eller Super Street Fighter IV: Arcade Edition kan du ved udgivelsen hente  Ultra Street Fighter IV for kun 112 kr. som en digital opdatering. Den fulde udgave koster €40 eller ca. 300 kr. og vil også indeholde alle tidligere kostumer udgivet som DLC.

ultra street fighter iv - 02 ultra street fighter iv - 03 ultra street fighter iv - 07 ultra street fighter iv - 12

1373627324_usfiv poison

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment