Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

uPlay er stadig nede

 

 
Resumé
 

criteria 1
 
 
 
 
 
/5


 


Sammendrag

Der er stadig ingen officiel udmelding fra Ubisoft selvom uPlay har været utilgængelig det mest af i dag. Det betyder at pc spillere har store problemer med Ubisoft’s udskældte Digital Rights Managment (DRM), eller på dansk kopibeskyttelse. Det sker samtidig med, at Steam Summer Sale kører på fulde omdrejninger. Det betyder, at pc spillere som […]

0
Posted 15. juli 2012 by

 
Nyhed
 
 

uplay_00

Der er stadig ingen officiel udmelding fra Ubisoft selvom uPlay har været utilgængelig det mest af i dag. Det betyder at pc spillere har store problemer med Ubisoft’s udskældte Digital Rights Managment (DRM), eller på dansk kopibeskyttelse.

Det sker samtidig med, at Steam Summer Sale kører på fulde omdrejninger. Det betyder, at pc spillere som har købt og betalt for Ubisoft spil ikke kan få dem aktiveret og komme igang med at spille. Der er adskillige tråde i Ubisoft’s forum med utilfredse brugere. Det er selvfølgelig ulovligt at kopierer spil. Tilgengæld har du ifølge dansk lovgivning har ret til at omgå tekniske forhindringer så du kan anvende dit lovligt anskaffende indhold. Det er sørgeligt, at dårlige DRM systemer stadig primært straffer lovlige brugere.

Comments

comments


Techsupport

 


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment