Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Velkommen til GamersLounge

 

0
Posted 12. oktober 2012 by

Velkommen til GamersLounge. Vi har rodet lidt med teknikken og bl.a. lavet om på både design og muligheder på siden. Det betyder at der nu er ting som virker anderledes og ser anderledes ud. Vi kommer samtidig til at gennemgå vores artikler og anmeldelser for at få nye kategorier og andet information opdateret. Dermed bliver det lettere at finde indhold som har din interesse.

Alle bruger profiler er blevet overført i den grad det er muligt, og det bliver et område vi kommer til at arbejde mere på. Vi vil gerne bede om din forståelse og tålmodighed da indhold, som er samlet gennem mere end 5 år, tager tid at få opdateret til det niveau vi gerne vil have. Har du noget som fungerer mærkeligt så tag kontakt til redaktionen.

Vi udbygger en spørgsmål og svar sektion (FAQ) med de mere generelle ting som der kan være behov for at få hjælp til. De første ting er samlet nedenfor og der bliver selvfølgelig arbejdet gennem de kommende uger for at give dig den bedste oplevelse til alt spil relateret. Det er nu de store udgivelser står for døren og det ønsker vi at dække bedst muligt.

 

Jeg kan ikke logge på eller har glemt mit kodeord?

Dit brugernavn med den e-mail du registrerede dig på er blevet overført. Bed om at få sendt et nyt password, så er du igang igen.

 

Hvor er forummet blevet af?

Det bliver konverteret i den kommende uge. Vi vil gerne se at brugere og indhold fungerer inden vi kobler forum på igen. Det bliver konverteret med det indhold som eksisterede pr. 12. oktober.

 

Hvordan får jeg et billede på min gravatar?

Vi flytter over mod noget som er mere standardiseret og derfor vil vi også gerne integrere med eksisterende services. Anvender du Gravatar.com så linker vi til den gravatar du har valgt der. Det er enkelt både for dig og os, så prøv det. Vi laver også mere integration til Twitter, RSS og Facebook. Vi lægger forsigtig ud med Twitter, hvor du både kan følge os på GamersLoungeDK og den enkelte skribent.

 

Hvad er planen?

Vi forsætter selvfølgelig med alt som er spil relateret og kommer gennem vinteren til at dække bredere hvilket også betyder gadgets, film og hvad vi nu ellers synes er spændende. Vi kommer også til at kigge på hvordan vi bedre kan præsentere indhold så du får lettere ved at nå det som har din interesse. Det bliver med nye kategorier, tags og widgets. Det er bl.a. derfor at højre siden når du kigger på en nyhed i øjeblikket er helt tom. Det bliver altså mere som et magasin eller blad.

 

Bliver designet lavet pænere?

Ja vi kigger også design. Der er områder som skal laves bedre. Aktuelt er det vigtigere at indhold som anmeldelser, nyheder, interviews og alt andet indhold er let og hurtigt tilgængeligt. Som alt andet er det en proces og designet er nået et stykke vej og vil blive forbedret undervejs.

 

Hvad kommer til at være hvor?

Forsiden bliver mere dynamisk, forstået på den måde at vi let kan lave tema dage, når der f.eks. er E3, Gamescom eller andre former for begivenheder. Den øverste ticker “Seneste nyt” viser hvad der senest er kommet på siden. Det store slideshow nedenfor viser indhold som har en lidt længere levetid end nyheder. Det kan være anmeldelser og andre former for artikler. “Redaktionen anbefaler” er indhold som redaktionen gerne vil fremhæve. “Video feed” viser seneste indhold hvor der er video enten i form af anmeldelse, trailer eller andet med det her meget moderne levende billeder. Sidste sektion er 3 grupper af indhold med det seneste inden for nyheder, anmeldelser og artikler.

 

Skal jeg nu til at clicke mig gennem flere sider?

Nej det bliver ikke tilfældet. Vi ønsker at have en artikel, en nyhed eller en anmeldelse på én side. Det betyder at du vælger det du gerne vil læse og har hele indholdet på én side. Billeder er nu også dynamiske så de kan vises i fuld størrelse når du clicker på dem i alle nye anmeldelser. Dermed kan du se et mindre billede i anmeldelsen og samtidig se et billede i fuld opløsning. Der er så også mini-sider på nyheder, artikler og anmeldelser, som du vælger på menu’en øverst. Kigger du på anmeldelser så kan du nu også vælge genre, platform, udgiver og meget andet så du let kan finde områder som har din interesse.

 

Kommer der nu en syndflod af reklamer på GamersLounge?

Vi ønsker til enhver tid at have en kritisk holdning til hele industrien. Hvis der er udviklere og udgivere som gerne vil have bedre omtale, synes vi det bedst opnåes ved at lave bedre spil og ved at være mere fokuseret på at give kunderne, altså dig, en bedre oplevelse med mere værdi. Der skal også betales regninger og teknikken giver mulighed for at have reklamer.

 

Det virker rodet med blandingen af dansk og engelsk!

Ja, det har du ret i. Vi er et dansk medie som skriver på dansk. Derfor kommer vi også til at finde og oversætte engelsk ord og fraser til dansk.

De seneste artikler, anmeldelser og nyheder er nu rettet så de passer i det nye format så de kommende dage kræver blot en redaktionel indsats så de sidste 480 også kommer på plads.

 

Velkommen.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment