Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Vi har kun set 10 % af Pokémon Go

 

0
Posted 12. september 2017 by

Indtil videre har Pokémon Go taget verdenen med storm, og vi regnede med vi havde set meget af det. Men det lader til vi kun har fået en meget lille bid af kagen nu.

Pokémon bossen Tsunekazu Ishihara har udtalt følgende i et interview til Bloomberg:

We’ve only accomplished 10 percent of what Pokémon and Niantic are trying to do, so going forward we will have to include fundamental Pokémon experiences such as Pokémon trading and peer-to-peer battles, and other possibilities

Så det lader til vi har meget i vente i spillet endnu, og det sætter vi stor pris på. Vi vidste jo godt man kommer til at kunne bytte Pokémon og kæmpe imod hinanden, for det har ligget i kortene fra starten af. Men hvad de ellers byder på må tiden kun vise.

Spiller du stadig Pokémon Go?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment