Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Viaplay – Snart på Xbox 360

 

0
Posted 2. november 2012 by

Viaplay som er en streaming-tjeneste med tv, film og direkte sportsudsendelser lanceres inden for kort tid på en af verdens mest kendte spilkonsoller, Xbox 360. Xbox Live guld-brugere med et Viaplay-abonnement vil få ubegrænset adgang til markedets bredeste udvalg af populære tv-serier, tusindvis af film og direkte sportsudsendelser i verdensklasse, direkte på en Xbox 360 med internetforbindelse.

– Xbox 360 findes i dag i tusindvis af danske hjem, og som Nordens førende onlinetjeneste er det naturligt for os at kunne tilbyde Viaplays indhold på en førende spilkonsol og fortsætte med at udvide tjenestens tilgængelighed, siger Viaplays direktør, Niclas Ekdahl, som GamersLounge tidligere har interviewet.

Viaplay findes allerede på pc og Mac, smart phones, tablets, Smart tv og snart også på Xbox 360 og PlayStation® 3.

Redaktionen på GamersLounge har snart helt firkantende øjne da vi har tested Viaplay på pc, iPad og iPhone gennem det seneste stykke tid. Der kommer selvfølgelig en anmeldelse.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment