Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Videotegneserie: Marvel Heroes Chronicles of Doom

 


0
Posted 13. juni 2013 by

Marvel Heroes er udkommet 4. juni. I den anledning er der lavet en Motion Comic serie i fire episoder, eller videotegneserie. Serien er skrevet af den kendte Marvel skribent Brian Michael Bendis. Historien viser hvordan Doctor Doom kommer til magt og leder op til det tidspunkt hvor Marvel Heroes begynder. Ovenfor er alle fire afsnit samlet i en spille liste og nedenfor kan du vælge at se eller gense hvert enkelt afsnit.

 

 

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment