Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

ViewSonic VP2768 – stilfuld professionel monitor med fremragende farvegengivelse

 

0
Posted 14. juni 2017 by

Et SuperClear IPS-panel med WQHD-opløsning og 99 % dækning af sRGB-farveområdet sikrer optimale arbejdsbetingelser til alle former for video- og billedbehandling

ViewSonic lancerer VP2768, en 27-tommers monitor med et rammeløst design, WQHD-opløsning (2560 x 1440 pixel) og fantastisk billedkvalitet takket være 14-bit 3D LUT (Look-Up Table), høj uniformitet, prækalibrerede fabriksindstillinger med nøjagtig farvegengivelse samt rig mulighed for yderligere hardwarebaseret kalibrering.

“Nøjagtig farvegengivelse er uundværligt for folk, der arbejder med billedbehandling, videoredigering og rendering. VP2768 dækker hele 99 % af det vigtige sRGB-farveområde, og hver skærm er fra fabrikken kalibreret nøje og leveres med en unik kalibreringsrapport. Dermed er brugeren sikret et optimalt billede, så snart skærmen tages i brug – uanset hvilket farveområde, der vælges” fortæller Stefan Dahlqvist, Nordic Regional Manager for ViewSonic.

Fleksible justeringsmuligheder og ergonomi
ViewSonic VP2768 understøtter desuden hardwarebaseret kalibrering vha. kalibreringsværktøjerne X-rite CS-XRi1, I1 Display pro og I1 pro2 samt 6-aksers farvejustering for at opnå den ultimative nøjagtighed under alle forhold.
Med højdejustering, pivot-, vip- og drejefunktionalitet med automatisk rotation af skærmbilledet takket være indbygget G-sensor kan VP2768 tilpasses enhver situation, og i kraft af det rammeløse design og en DisplayPort-udgang er det muligt at skabe et kæmpemæssigt arbejdsområde med op til 4 monitorer i serieforbindelse.

Uddrag af specifikationer for ViewSonic VP2768

  • 27″ WQHD SuperClear IPS-panel
  • Fremragende dækning af farveområder – 99,92-100 % dækning af sRGB, REC709, SMPTE-C og EBU
  • Ekstremt nøjagtig farvegengivelse
    • Prækalibreret til en nøjagtighed på ∆E≤2
    • Mulighed for yderligere hardwarekalibrering via X-rite kalibreringsværktøjer
  • Tilslutningsmuligheder: DisplayPort 1.2a (indgang + udgang), mini-DisplayPort 1.2a, 2 x HDMI 1.4, 4 x USB 3.0 og 3,5-mm lydudgang

Pris, tilgængelighed m.m.

ViewSonic VP2768 kan købes i Danmark til en vejl. pris på 4.690 DKK.

VP68-serien fås desuden i 24″ format med Full HD opløsning og samme funktioner.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment