Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Vind Gears of War Judgement

 

0
Posted 20. marts 2013 by

I anledning af at Gears of War Judgement udkommer i denne uge, tager vi lige en frisk konkurrence. Du kan vinde Gears of War Judgment hvor der også ligger en kode til at downloade det originale Gears of War i pakken. Det eneste du skal gøre at at give vores Gears of War Judgement anmeldelse et “Like”. Blandt dem som har givet et “Like” trækker vi lod og sender GoW så du har det fredag hvor det udkommer. Konkurrencen løbet indtil torsdag 21. marts kl 16.00 hvor den heldige får en besked via Facebook så vi får din adresse.

Du finder GamersLounge her på Facebook.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment