Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Wayward får multiplayer mulighed

 

0
Posted 13. september 2017 by

Spillet Wayward som er en del af Early Access programmet på Steam, får lidt af en overhaling snart.

Spillet kommer nemlig med på multiplayer bølgen. Men I skal ikke være bange for at prøve kræfter med noget nyt, hvis Wayward skal spilles sammen med vennerne. For vi kender spillet som et tur baseret spil når man spiller selv. Sådan vil det nemlig ikke foregå når der skal spilles multiplayer. Der bliver kampene der er nemlig i real time, så fremover skal vi vænne os til et helt andet kampsystem. Men det er jo ingen skade til at prøve noget nyt en gang imellem.

Vi har ikke fået nogen dato til hvornår Wayward opdateres med multiplayer mulighed. Men udvikleren har lovet det bliver snart, så vi venter med spænding.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment