Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Where’s My Valentine? gratis til iOS og Android

 

0
Posted 11. februar 2013 by

Where’s My Valentine? er 12 baner i hjerte tema med de to elskelige figurer Swampy og Perry. Det er en af mine favorit puzzler som også er en af de mest solgte under navnet Where’s My Water?. Du skal få vand frem til Swampy eller Perry ved at fjerne jord fra banen. Banerne bliver mere og mere avancerede med damp, is, giftige kemikalier og meget andet sjovt. Du kan hente spillet til iOS eller til Android.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment