Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Wii MINI lanceres i Danmark 15. marts

 

0
Posted 26. februar 2013 by

Efter næsten 100 millioner solgte Wii-konsoller i hele verden, lanceres nu den nye Wii Mini den 15. marts i Danmark. Den seneste tilføjelse til familien af tv-konsoller byder på en spiloplevelse med stor underholdningsværdi med fokus på de mange spiltitler, der er udgivet på disk til Wii.

Wii Mini er, som navnet antyder, mindre end den originale Wii og lanceres i mat sort med rød kant. Hertil følger rød Wii Remote Plus og rød Nunchuk-kontrol, desuden er Wii Mini kompatible med det meste eksisterende Wii-tilbehør.

Det familievenlige design byder ikke på Internetmuligheder, men fører dig direkte til de mange fantastiske oplevelser med Wii-spil fra de sidste seks år, der er gået siden Wii kom på markedet. Sideløbende med lanceringen af Wii Mini, udgiver Nintendo flere Nintendo Select-titler, der er klassiske Wii-spil:

Mario Party 8 – Alle kan være med i festen med Mario Party 8 på Wii Mini. Brug Wii Remote til at vende, dreje, ryste og ro dig vej gennem seks brætspil og dusinvis af herlige mini-spil.

Wii Sports Resort – Intuitiv spilkontrol i de mange sjove aktiviteter gør spillet velegnet til alle, som har lyst til at være med i legen, om det gælder vandsport, sværdduel, frisbeekast og meget mere.

Mario Power Tennis – Spil tennis Mario-style med power-ups på fantasifulde baner i Mushroom Kingdom. Efterhånden, som du klarer turneringer, mini-spil og Gimmick Courts, kan du låse op for flere figurer, baner og udfordringer.

Super Paper Mario – Princess Peach skal reddes fra sin kidnapper – og det er ikke Bowser! Spil som Mario, Luigi, Bowser eller Peach – som er undsluppet undervejs – for at overvinde den stygge Count Bleck i dette actioneventyr.

Wii Mini lanceres i Danmark den 15. marts samtidig med  Nintendo Select-titlerne .

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment