Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Wizards of the Coast løfter sløret for Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers

 

0
Posted 8. maj 2013 by

Wizards of the Coast har netop annonceret to helt nye elementer i det kommende Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers. Det er er Sealed Play og de populære Slivers skabninger.

Sealed Play giver dig mulighed for at åbne en Booster Pack og spille mod computeren (AI) eller andre spillere. Hver forseglede pulje indeholder 84 forskellige kort og afspejler den måde de fysiske kort er pakket. Spiller du mod compunteren (PvE) er turneringen over 6 runder hvor du til sidst kæmper mod en ‘boss’ booster pack.

Slivers bliver også en del af Magic 2014 hvor du finder nedenstående:

− Sliver Construct
− Predatory Sliver
− Groundshaker Sliver
− Megantic Sliver
− Blur Sliver
− Striking Sliver
− Thorncaster Sliver
− Battle Sliver
− Sentinel Sliver
− Bonescythe Sliver

Vi har skærmbilleder fra iPad udgaven nedenfor. 

magic 05 magic 04 magic 03 magic 02

magic 01

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment